Badania nad otrzymywaniem serów typu holenderskiego o zmniejszonej zawartości tłuszczu (ebook)
- Podtytuł
- Rozprawy naukowe i monografie
- Nr katalogowy
- A05212
- Data wydania
- 2008
- ISBN/ISSN
- 978-83-7244-981-8
- Liczba stron
- 89
- Kategoria
-
Nauki rolnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki rolnicze, Technologia żywności i żywienia
- Dostępne formaty
-
PDF
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
x
Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty