Spis treści
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Oddziaływanie jonów Cr (III) na dynamikę i efekty fermentacji zacierów kukurydzianych VGH (ebook)

Ocena:
0 ocen
Opis
Autorka za cel pracy obrała ocenę oddziaływania suplementacji Cr (III) zacierów kukurydzianych o wysokiej zawartości surowca (VHG) na intensywność i efektywność produkcji etanolu oraz zmiany cech morfologicznych oraz fizjologicznych badanych drożdży gorzelniczych. Książka zawiera charakterystykę cech biotechnologicznych drożdży gorzelniczych podczas wzrostu na podłożu syntetycznym YPG wzbogaconym jonami Cr(III). Omówiono w niej dynamikę i efekty fermentacji etanolowej w zacierach kukurydzianych o różnej zawartości surowca
Data wydania
2012
ISBN/ISSN
978-83-7717-094-6
Liczba stron
110
Kategoria
Nauki matematyczno-przyrodnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki matematyczno-przyrodnicze, Chemia
Dostępne formaty
PDF Format PDF Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc. x

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku